Personvernerklæring

Personopplysninger

Redningsselskapet (RS) behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til RS i forbindelse med konkurranser, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun for at RS skal være i stand til å gi deg informasjon om produkter og tjenester du har uttrykt interesse for. Personopplysninger i forbindelse med konkurranser slettes etter at konkurransen er avsluttet, med mindre du aktivt har samtykket til noe annet. Personopplysninger i forbindelse med bestillinger tas vare på i RSs arkiv dersom du ikke aktivt har samtykket til noe annet. RS overleverer ikke personopplysningene dine til tredje part.

Du har rett til å få opplyst fra RS hvilke personopplysninger som RS har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes. Kontakt RS Medlemsservice på telefon 06757.

Informasjonskapsler (cookies)

RSs nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

RS bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte RSs sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.