Synlighet i høstmørket

Synlighet i høstmørket

Synlighet til sjøs er viktig for å bli sett. Spesielt viktig er dette for de «myke» trafikantene, som padlere og andre mindre farkoster. Synlighet handler om tre ting; knallfarger, refleks og belysning.

Flytevester med refleks

Spesialdesignet i samarbeid med våre redningsmannskaper – for best mulig synlighet og sikkerhet til sjøs.​ Vestene har en kraftig signalfarge og markante refleksfelter. Alt for at du skal kunne være mest mulig synlig til sjøs.

SILVA MR 350 RS – hodelykten anbefalt av våre redningsfolk

Når du er ute i båten under krevende forhold, trenger du en lykt du kan stole på.

«En svært god hodelykt som trygt kan brukes ved vannet eller om bord i båten. Jeg la lykta i saltvann og etter 5 dager var det fortsatt batteri igjen og den virket perfekt!»

Matt Skuse – fagsjef Redningsselskapet

GUARDIAN LIGHT – Lys til RS Explorer-vestene

CE- godkjent lys som sikrer synlighet når en ferdes ved eller på sjøen. Passer til RS Explorer vestene.

Hold varmen – Kle deg godt!

Alle som ferdes på sjøen vet at om man først begynner å fryse, så skal det mye til for å få varmen igjen. For å kunne ha glede av båtlivet sent i sesongen, er det helt avgjørende at man er godt kledd. Ull innerst og yttertøy som transporterer fuktighet ut er det beste du kan kle deg med om bord i en båt i den kalde årstiden. Ull er det eneste stoffet som holder deg varm, selv om du skulle bli våt av svette eller vann fra sjøen.

RS Blåtrøya – varm og tradisjonsrik genser av 100 % ren ull

Redningsselskapets mannskaper har i mange år benyttet RS-baatrøiene fra Devold Classic. Genseren er av 100% ren ny ull, og har blitt et populært mellom- eller ytterplagg i kaldt vær – og brukes ofte av de som seiler i ektreme klima.

Opprinnelig ble den laget for fiskere og for sjøfolkene på Redningsselskapets skøyter, som brukte disse som mannskapsgensere frem til 1960-tallet.

Anbefalt av mannskapet

«DEVOLD er kjent for sitt termiske undertøy. Men de er også en pålitelig leverandør til industrien, inkludert maritim og offshore. Vi har inkludert Devold Spirit i både RS-startpakkene og uniformutvalget  for alle våre operasjonelle mannskaper. Spirit er lett, lagvis godt med andre plagg og brukes av mange av våre mannskaper året rundt. En god kombinasjon av god vekt og varme, samt at de tåler de hyppige vaskene og mishandlingen som er en del av profesjonell bruk.»

Matt Skuse – Fagsjef i Redningsselskapet