Hjelp oss å redusere drukningsstatistikken i Norge

Hittil i år har 28 personer omkommet i drukningsulykker i Norge. Hele 18 av dem skyldes fall fra land eller brygge i elv, sjø eller vann.

Ingen skal drukne

Vår visjon er at ingen skal drukne. Vi har derfor oppfordret til at alle som ferdes til sjøs eller ved vann løfter blikket og er oppmerksom på om noen trenger hjelp. Dersom noen skulle være i nød kan det være lurt å lokalisere om det er livbøyer eller livliner i nærheten. Dette er ikke alltid tilfelle, og derfor har vi nå lansert et sikkerhetsprodukt som er enkelt å ha med seg. Et ekstra sikkerhetstiltak som kan være med å redde liv.

OneUp er en bærbar livbøye som passer i tursekken, i håndvesken, på fisketur, i bilens hanskerom, om bord i båten, ja faktisk hvor som helst, der du ferdes. Den har formfaktor som en liten paraply, og blåser seg automatisk opp til en livbøye i full størrelse når den kastes på vannet.

Praktisk størrelse, så den er lett å ha med overalt

OneUp livbøye er på størrelse med en liten paraply, og derfor praktisk å ha med overalt når du skal ferdes ved sjø eller vann, eller på ferie i utlandet.

Blåses opp umiddelbart ved vannkontakt

OneUp livbøye blåser seg opp umiddelbart når den kommer i kontakt med vann. Den er 100% gjenbrukbar ved å bytte patron etter bruk.

Lett å kaste langt og nøyaktig

Takket være OneUps størrelse og konstruksjon er den lett å kaste både langt og nøyaktig. Dette er en svært kritisk fordel når man oppdager at noen er i nød fra lengre avstander.

OneUp livbøye – Bestill i nettbutikken i dag!

OneUp – livredder i lommeformat. En bærbar livbøye som passer i tursekken, i håndvesken, på fisketur, i bilens hanskerom eller om bord i båten.

Se hvordan du bytter patron på OneUp

Aktuelle produkter

Northern Diver Kasteline 20m (m/bag)

Smidig og lett håndterbar kasteline med reflekterende egenskaper. Kastes ut til personen i vannet med assistansebehov for å trekke/hjelpe vedkommende tilbake på trygg grunn. 

Medlem kr 795,– Ikke medlemkr 925,– Kjøp

OneUp livbøye

OneUp – livredder i lommeformat. En bærbar livbøye som passer i tursekken, i håndvesken, på fisketur, i bilens hanskerom eller om bord i båten.

Medlem kr 999,– Ikke medlemkr 1 295,– Kjøp

OneUp ladepakke

CO2-patron 24 gr og en cellulosetablett med utløsermekanisme av typen HR.

 

Medlem kr 235,– Ikke medlemkr 279,– Kjøp

Ascomedic MS Emergency bag FZ førstehjelpspose

Førstehjelpspose til beredskap. Bidrar til at den skadde opprettholder kroppsvarmen. Utviklet av redningsteknisk ansvarlig i Redningsselskapet og Hansen Protection. 

Medlem kr 545,– Ikke medlemkr 645,– Kjøp

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av gode tilbud, nye produkter eller tips til bruk og vedlikehold av produktene du kjøper av oss

Oppgi en gyldig e-postadresse.